CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Пищна сватба вдигна кметът на Лозница в хотел "Шумен"


Депутати от ДПС, полицейски шефове и общинари почетоха празника на Айхан и Вергиния Хашимови

Над 300 гости станаха свидетели на заветното "да", с което се врекоха във вечна вярност кмета на гр. Лозница Айхан Хашимов и чаровната Вергиния Дъбeва. За здравето на младоженците наздравици с марково уиски в ресторанта на хотел "Шумен" вдигнаха депутатите Юнал Лютфи, Касим Дал, Четин Казак, д-р Хасан Адемов, Рамадан Аталай, кметът на Разград Данчо Бояджиев, общински служители, кметове от областта, полицейски шефове и следователи, бизнесмени. Искрящи от радост, двамата млади размениха брачни пръстени и по стар обичай се подсладиха с питка и мед, поднесена от свекървата и отпиха от шампанското. Последва нежна целувка, съпътствана от бурните аплодисменти на роднини, приятели и колеги.
В празничния ден, изпълнен с усмивки и веселие, до двамата млади бяха неотлъчно техните кумове - Гьонюл и Хюсеин Салиеви. Гостите на пищното тържество се насладиха на стилно подбрана музика, изтънчено меню и марков алкохол в изобилие. Бурни танци, весела глъч и многобройни наздравици вдигнаха градуса на настроението в разгара на партито. Куп подаръци в луксозна опаковка и прилежно запечатани пликове, чието съдържание остана тайна получи младото семейство Хашимови от стотиците гости на пищното тържество.
Ефирната рокля в екрю, избрана от красивата булка привличаше погледите на присъстващите като с магнит, а младоженецът демонстрира стил с костюм в сивата гама и раирана вратовръзка. Най-важният ден в живота на Айхан и Вергиния завърши с празнична заря в късните часове на деня.
В неделя сватбения маратон продължи на стадиона в гр. Лозница, където за здравето на кмета и неговата съпруга ще се веселят над 1000 души. 32-годишният Айхан Хашимов е кмет на Лозница втори мандат. Завършил е висше образование в Измир и в момента е един от най-младите кадри в редиците на ДПС.

Снимка: 32-годишният Айхан Хашимов се врече във вечна вярност на дознателката от Търговище Вергиния Дъбева

Inform,юли 2008